|TAG| get to know me

09:04 Verena 7 Comments
Omdat mijn blog een make-over heeft gehad en ik een frisse start heb gemaakt door alles te verwijderen en opnieuw te beginnen betekent dat ook dat ik een nieuwe kans heb om mezelf aan jullie voor te stellen. En dat wil ik dan ook op een goede manier doen. Daarom heb ik gekozen voor de 'get to know me' tag. Deze tag is al aardig oud maar ik vond het een goede manier om jullie meer te laten weten over mij.

Ik hoop dat jullie aan het eind van deze 20 vragen een beetje een indruk hebben over hoe en wie ik nou ben.

Lets get started!


1. FAVORIETE KLEUR?


Dat zal mijn blog titel vast al verraden hebben maar dat is blauw. En dan het liefst zo donker mogelijk, de kleur van mijn logo is dan ook een goed voorbeeld. 


2. FAVORIET GETAL?


Mijn favoriete getal is 22. Dit heb ik als kind ooit een keer besloten omdat ik op 22 juni geboren ben en dit is eigenlijk altijd zo gebleven.


3. DROOMBAAN?


Als ik dit jaar (hopelijk) mijn examen heb gehaald wil ik gaan studeren op Hoge School Utrecht. Daar wil ik de communicatie en media design opleiding gaan volgen. Het lijkt mij later dus super vet om de layout van een tijdschrift te bewerken en andere dingen te ontwerpen zoals website's.


4. WAAR ZIE JIJ JEZELF WONEN IN JE EENTJE/OP JEZELF?


Het lijkt mij super vet om in een studio te wonen. Dat je gewoon leeft in één ruimte en dat je alleen een aparte kamer hebt voor je douche en wc. Dit lijkt me gewoon super vet omdat je een studio zo mooi kan inrichten en decoreren.


5. FAVORIETE MANIER OM TE REIZEN?


Zeker niet het vliegtuig, want ik heb vliegangst. Ik hou het liever simpel, met de auto.


6. WAT DOE JE GRAAG IN JE VRIJE TIJD?


Bloggen natuurlijk! Verder vind ik het fijn om gewoon te relaxen, muziek op te zetten en heerlijk in mijn bed te gaan liggen met mijn laptop en mobiel.


7. FAVORIETE KLEDINGWINKEL?


Ik wou eigenlijk meteen Forever 21 zeggen want de prijzen geweldig. Maar toch gebeurd het vaak dat ik weinig dingen kan vinden die ik echt leuk vind. Ik ben niet iemand die van veel geld uitgeven houd dus dan is mijn antwoord denk ik Primark.


8. VAN WIE/WELKE BAND ZOU JE GRAAG EEN CONCERT BIJWONEN?


Op dit moment zou ik werkelijk geen idee hebben. Ik ben niet echt fan van een bepaalde band of artiest. 


9. FAVORIETE THEE?


Earl Grey. Lekker simpel. Met suiker en melk erbij ben ik helemaal tevreden. En verse munt thee op zijn tijd is ook heel lekker.


10. VERZAMEL JE IETS?


Kan je zeggen dat je polaroid verzamelt? Wat ik wil der altijd zoveel mogelijk maken om te bewaren en in mijn kamer op te hangen.11. IK KAN NIET SLAPEN ZONDER…


Mijn vriend, haha. Helaas moet ik er volgende week toch echt weer aan geloven dat ik in mijn eentje moet slapen.12. ALS JE 1 MILJOEN EURO HELEMAAL VOOR JEZELF KREEG, WAT ZOU JE ER DAN MEE DOEN?


Natuurlijk een deel aan familie geven en een deel opzij leggen voor later om een luxe vakantie te boeken en een mooi huis te kopen. Met de rest? Shoppen!


13. FAVORIETE MAKE-UP MERK?


Ik heb niet echt een favoriet, maar ik vind Max Factor erg fijn.


14. FAVORIETE LEKKERNIJ?


Ik zou het niet weten, best wel slecht eigenlijk. Ik vind zure snoepjes wel verschrikkelijk lekker. Oh, en wafels!

15. FAVORIETE SEIZOEN?


De herfst en lente, niet te warm en niet te koud. Perfect!


16. SLAAP JE MET JE DEUR OPEN OF DICHT?


Dicht. Ik krijg een onprettig gevoel als hij open staat. Dicht is toch net iets veiliger.


17. WAAROM BEN JE BEGONNEN MET BLOGGEN?


Ik wou het al een tijdje maar omdat mijn vriend deze vakantie bij mij woont had ik er eigenlijk weinig tijd voor. Toen hij een dagje weg was en ik me begon te vervelen heb ik eindelijk is besloten om is te beginnen.


18. HEB JE EEN ABONNEMENT OP (EEN) TIJDSCHRIFT(EN)?


Vroeger, als klein meisje, heb ik op veel verschillende tijdschriften een abonnement gehad. Maar nu al een tijdje niet meer.


19. WAT DEED JE AFGELOPEN NACHT OM 00.00 UUR?


Ik was hard bezig met het vernieuwen van mijn blog en allemaal tips aan het zoeken op het internet. 


20 FAVORIETE PARFUM?


Op dit moment ben ik door al mijn luchtjes heen en draag ik er dus geen. Dit is al een tijdje zo dus ik kan me ook niet veel meer herinneren van mijn oude luchtjes. Dus deze vraag kan ik niet beantwoorden, haha.

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen en mij nu een beetje beter kennen. Als je nog andere vragen hebt, vraag het gerust!

Lots of love!

Verena

7 opmerkingen:

 1. Congratulations for the Post My Dear Verena : the Blog is Very Nice & Your Words Are Inspirated. As You I Love the Blue & the Polaroid ( You Love the Bike ? I Know that in Holland There is Much Love for the Bike ). ByeBye , Lots of Luck !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. love it!

  x
  jasmin
  http://www.my-berlin-fashion.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk de antwoorden op je tag. En succes natuurlijk met je blog en studie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I'm happy to know more about you and in this blog you give me a highlight of your life,
  Thanks for sharing

  The Bandwagon Chic | Instagram | Bloglovin | Snapchat: bandwagonchic

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.